Αναζήτηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαλύψτε προγράμματα με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε τον εαυτό σας και τις δεξιότητες σας, με την εκπαιδευτική μας ομάδα.

Ελάτε μαζί μας!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Αφήστε τη δημιουργικότητα σας να οργιάσει.

Κάθε κεφάλι αποτελεί για σας έναν λευκό καμβά. Κάθε πελάτης είναι μια νέα ευκαιρία για να αποτυπώσετε την καλλιτεχνικότητα σας. Συντηρητικό ή δημιουργικό, κάθε χρώμα, κούρεμα και στυλ που δημιουργείτε, εκφράζει το ταλέντο σας και τις δεξιότητες σας.

MORE INFO

ΤΟ GLOBAL ZOOM EVENT ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Το Global Zoom είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα για τους κομμωτές. Για το 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη. Ζήστε κάποιες μέρες με κομμωτές από όλο τον κόσμο, μοιραστείτε ιδέες και ωθήστε τη δημιουργικότητα σας.

Πάρετε μέρος στους live τελικούς του Color Zoom Challenge και μάθετε πρώτοι για την επόμενη Color Zoom Collection.

MORE INFO

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η κομμωτική είναι πάθος!

Κομμωτές με δίψα για μάθηση από όλον τον κόσμο, επισκέπτονται τους εκπαιδευτικούς μας προορισμούς, για την εξέλιξη τους αλλά και τη γνωριμία τους με άλλους κομμωτές. Γίνε κι εσύ μέλος. Ζήστε την εμπειρία. 

MORE INFO

VIDEO LIBRARY

Όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο σε ένα μέρος.

Μάθετε περισσότερα για τις τεχνικές, τις οδηγίες των προϊόντων και ανακαλύψτε κάποια μικρά μυστικά. 

MORE INFO

ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα.

Πληροφορηθείτε για τα προϊόντα, τις εφαρμογές και το πως θα προσελκύσετε πελάτες.

MORE INFO

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ GOLDWELL

Τα πέντε βήματα για την τελειότητα.

Μία μοναδική και ολοκληρωμένη έννοια των υπηρεσιών, που απλοποιεί την καθημερινή ρουτίνα της δουλείας των κομμωτών: ο Κύκλος Υπηρεσιών της Goldwell. Δίνει κατεύθυνση σε κάθε υπηρεσία – από τη διάγνωση στο κομμωτήριο μέχρι τη συντήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι – μέσα σε πέντε απλά και ξεκάθαρα βήματα.

 MORE INFO

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τα πάντα που θέλετε να ξέρετε για τα μαλλιά

Εαν είσαστε έτοιμοι να μάθετε, εμείς είμαστε έτοιμοι να σας διδάξουμε. Αν έχετε ερωτήσεις, θα λάβετε απαντήσεις. Μάθετε τα πάντα για τα μαλλιά και ανακαλύψτε πως η επιστήμη των μαλλιών μπορεί να είναι όχι μόνο συναρπαστική αλλά και sexy.

MORE INFO