Αναζήτηση

ΧΡΩΜΑ

ZESTY PUNCH

Είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι του Energy Yellow και του Punchy Lime. Η ζωντανή απόχρωση του Punchy Lime δίνει ένταση στο συνολικό look της Maja. Οι αποχρώσεις του lime χαρίζουν νότες φρεσκάδας στην απόχρωση Offbeat White Yellow και δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση. Η τεχνική dip-dye με το Punchy Lime και το Avocado τονίζει το σχήμα των μαλλιών και σε συνδυασμό με την πιο ανοιχτή ρίζα στην κορυφή, αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η ιδιομορφία της.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ: 7N
ΞΑΝΟΙΓΜΕΝΑ: 10N

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΤΟΝΟΥ ΤΟΥ 10:
SilkLift Gentle

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml ICY (χρόνος 5 λεπτά)

POP COLORS

ENERGY YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow
AVOCADO
Elumen:
10 ml BG@6 + 10 ml Gn@all + 5 ml YY@all
PUNCHY LIME
Elumen:
30 ml YY@ll + 1 ml Gn@all
OFFBEAT WHITE YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10BS + @Pure Pigments 4 drops Pure Yellow

ΚΟΥΡΕΜΑ

PUNK, QUIRKY BOB

Το κλασικό κούρεμα της Maja ανανεώνεται με την ιδιομορφία που υπάρχει στην κορυφή και μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο μακρύ καρέ. Το τριγωνικό σχήμα δίνει στο κούρεμα έναν μοντέρνο χαρακτήρα. Τα χαρακτηριστικά του είναι η βαριά γραμμή στη φράντζα και τα πλαϊνά, που έχουν επιτευχθεί με την τεχνική Blunt Cutting. Σε αυτό το κούρεμα, ξεχωρίζουν η φράντζα και το πίσω μέρος των μαλλιών, σε συνδυασμό με τα ασύνδετα πλαϊνά. Η τεχνική χρώματος Dip-Dye υπογραμμίζει άψογα το συμπαγές σχήμα του κουρέματος. Χρησιμοποιήστε την τεχνική Point Cutting για να παντρέψετε το χρώμα με το κούρεμα.

ΥΦΗ ΚΑΙ STYLING

THE SLEEK CITRUS BOB

Το styling της Maja αναδεικνύει το πάντρεμα του pop στοιχείου με την punk αισθητική.
Εφαρμόστε το StyleSign Glamour Whip σε νωπά μαλλιά. Στεγνώστε τα μαλλιά και χρησιμοποιήστε μια στρόγγυλη βούρτσα για να δώσετε στρογγυλεμένο σχήμα σε αυτά. Τέλος, περάστε τα μαλλιά με μια μασιά για πιο λείο αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στο punk στοιχείο με το StyleSign Dust Up. Για να δώσετε έξτρα όγκο, περάστε τις ρίζες και τα μήκη των μαλλιών με μια ψιλή τοστιέρα. Τελειώστε το look με το StyleSign Dry Boost.