Αναζήτηση

ΧΡΩΜΑ

PRIMARY DUEL

Το look της Klaudia είναι μια απρόσμενη επιστροφή στα απλά χρώματα. Τα βασικά και τα
δευτερεύοντα χρώματα δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Τα color blocks του Ivy Green και του Illusion Blue ξεκινάνε από κάτω, όπου τα γραφικά χρώματα είναι τοποθετημένα αρμονικά το ένα δίπλα στο άλλο. Το Εnergy Yellow έρχεται σε αντίθεση με την Offbeat White απόχρωση του χρωματικού φόντου, χαρίζοντας ζωντάνια. Έτσι το pop συναντά το punk στοιχείο.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ: 6N
ΞΑΝΟΙΓΜΕΝΑ: 10N

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΝΟΥ ΤΟΥ 10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10V (χρόνος 10 λεπτά)

POP COLORS

ILLUSION BLUE
Elumen:
20 ml Bl@all + 10 Tq@all + 10 ml SV@10
IVY GREEN
Elumen:
10 ml BG@7 + 5 ml Tq@all + 5 ml Gn@all
ENERGY YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow OFFBEAT WHITE
OFFBEAT WHITE
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10BS

ΚΟΥΡΕΜΑ

URBAN STATEMENT

Το κούρεμα της Klaudia είναι έντονο και γεωμετρικό, καθρεφτίζει απόλυτα τις τάσεις των ’80s, ενώ παράλληλα έχει επιρροές από τα ’70s. Ο συνδυασμός των έντονων γεωμετρικών γραμμών και περιγραμμάτων με τα punk στοιχεία στην κορυφή, είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του look. Οι έντονες γραμμές και τα περιγράμματα
δημιουργούνται με την τεχνική Blunt Cutting. Κόψτε τα μαλλιά πιο κοντά, ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά και συνεχίστε στο πίσω μέρος δίνοντας περισσότερο μήκος σε αυτά. Δημιουργήστε έντονη ασυμμετρία, ξεκινώντας από τα αριστερά προς τα δεξιά. Αποσυνδέστε τον αυχένα από τα πλαϊνά. Δουλέψτε με ήπιες διαβαθμίσεις για να συνδυάσετε τις στρογγυλεμένες γραμμές με τις τετραγωνισμένες. Χρησιμοποιήστε την τεχνική Twisted Scissor Cutting στην κορυφή για να δώσετε το punk στοιχείο. Κάνετε ξεχωριστό το look με την τεχνική Deep Point Cutting, αναδεικνύοντας το χρώμα στα μαλλιά.

ΥΦΗ ΚΑΙ STYLING

THE POP ART FIREFLY

Τα χρώματα των ’80s, οι έντονες γραμμές και η ασύμμετρη φράντζα είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του look της Klaudia. Εφαρμόστε το StyleSign Flat Marvel και στεγνώστε τα μαλλιά, δίνοντας σε αυτά σχήμα με μια βούρτσα αέρος. Δώστε κλίση στις άκρες με ένα σίδερο για τα μαλλιά. Δώστε έμφαση στην κορυφή με το StyleSign Dust Up. Για να έχετε ένα υπερβολικά ασύμμετρο σχήμα, περάστε τις ρίζες των μαλλιών που βρίσκονται δίπλα από τα αυτιά και τον αυχένα με μια ψιλή τοστιέρα μαλλιών. Χρησιμοποιήστε το σίδερο για να καθορίσετε το σχήμα. Τελειοποιήστε το look με το StyleSign Magic Finish και το StyleSign Dust Up στην κορυφή.